+36 20 500 9000 Ügyfélszolgálat 8-16 óráig

Rólunk

Elsődleges feladatunk és missziónk, hogy az Önnél felhalmozódott szerves hulladékot, növényi olajat elszállítsuk.

Tudta?

Az uniós háztartások által megvásárolt élelmiszereknek átlagosan 25%-a végzi a szemetesben.

A gördülékeny elszállítás érdekében az általunk betervezett szállítási idő előtt telefonon egyeztetünk Önökkel, hogy mennyi használt olajat és/vagy ételhulladékot kell ellvinnünk a helyszínről.

Emellett Önök is bármikor telefonálhatnak, ha szükségük van elszállításra, vagy esetleg étolajat/pálmazsírt szeretnének vásárolni. Kollégáink legfeljebb heti rendszerességgel, azonos napokon mennek ki, a helyszínekre.

Tudta?

Az olaj kommunális hulladékba helyezve nehezen lebomló anyagként jelenik meg a hulladéklerakókon.

Kik vagyunk

100%-os újrahasznosítás

A Money Trade Kft az a cég, amely a környezettudatosság jegyében jött létre. Elsődleges feladatunk és missziónk, hogy az Önnél felhalmozódott szerves hulladékot, növényi olajat elszállítsuk. A használt sütőolajat csak leszűrve, ételmaradéktól mentesen vesszük át. Ezeket pedig 100%-ban újrahasznosítjuk, ezzel egyszersmind anyagilag és erkölcsileg hasznosan járhat, ha velünk dolgozik együtt. Az Önök által leadott használt sütőolaj biodízel alapanyagként kerül újrahasznosításra, az ételhulladékot pedig egy biogázüzembe szállítjuk megsemmisítésre, amelyből elektromos áramot állítanak elő.

Másodlagosan pedig ét- és pálmaolajat is tudunk biztosítani az Ön számára. Így tulajdonképpen úgy is felfoghatja a velünk történő együttműködést, hogy a régi olajakat újra cseréljük.

Tudta?

Az olaj tavakba, folyókba jutva a természetes vizek felszínén úszva meggátolja az oxigén bejutását.

Az olaj és a zsíradék fogyóeszköznek számít bizonyos iparágakban. A növényi olaj és ételhulladák elszállítása mellett, cégünk friss ét- és pálmaolja forgalmazásával is foglalkozik. Így időt és energiát spórol meg, hiszen egyúttal visszatöltheti kiürült készleteit is.

Természetesen, a megrendelt étolajat, illetve pálmazsírt akkor is kiszállítjuk, ha nincsen megtelt használt olajos, vagy ételhulladékos hordójuk, de érdemes a kettőt összekötni hiszen így még hatékonyabbak tudunk lenni.