+36 20 500 9000 Ügyfélszolgálat 8-16 óráig

Szolgáltatások

Cégünk fő profilja a használt növényi olaj és zsiradék, valamint az ételmaradékok (II-III. kat. melléktermék) és lejárt szavatosságú élelmiszerek elszállítása. Emellett partnereink részére friss étolajat és pálmazsírt is szállítunk.

Tudta?

Az olaj a talajba kerülve gátolja annak légáteresztő képességét, és elpusztíthatja a talajflórát.

Sütőolaj begyűjtés

100%-os újrahasznosítás

Fő profilunk a sütőolaj elszállítása éttermekből, közintézményekből, illetve gyárakból. Magánszemélyeknek pedig lehetőséget biztosítunk arra, hogy a telephelyünkre személyesen behozva, leadhassák a használt olajat. A használt sütőolajat csak leszűrve, ételmaradéktól mentesen vesszük át.

Ráadásul Ön ezért készpénzt kap tőlünk, amikor átvesszük. Ehhez csak arra van szükség, hogy előtte szerződjünk. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább az ügyintézéshez

Ételmaradék begyűjtés

100%-os újrahasznosítás

Ahol van növényi olaj, ott általában van ételmaradék is. Ha mi csak az olajat hoznánk el, tulajdonképpen fél munkát végeznénk. Ezt nem szeretnénk.

Így a szerves ételmaradékokat is örömmel elszállítjuk Öntől a megfelelő tárolókban, amennyiben igényli. Természetesen 100%-ban újrahasznosítjuk.

Tovább az ügyintézéshez

Tudta?

A lefolyóba vagy WC-be öntve a zsíradék a csatorna dugulását okozza.

Tudta?

A többszöri sütés ugyanazon olajban vagy zsírban gasztronómiai értékvesztéssel járnak.

Ét- és pálmaolaj értékesítés

100%-os újrahasznosítás

Partnereink számára friss étolajat, valamint pálmazsírt is kiszállítunk. A pálmaolaj vagy pálmazsír az olajpálma termésének húsából kinyerhető olcsó zsiradék, a narancssárgától a vörösbarna árnyalatig ismeretes. Színét karotintartalma adja. Frissen sajtolva ibolyához hasonló illatot áraszt, és enyhe jellegzetes íze van.

Tovább az ügyintézéshez